Hogyan segíthet?

 


Számlaszámunk: UniCredit Bank:
10918001-00000058-42040003
A segítség leghasznosabb formája a pénzadomány.
 
Eszközöket vásárolunk, melyekkel pl. kézműves foglalkozásokon a beteg gyermekek alkothatnak, (festékek, ceruzák, papírok, üvegmatricák stb.). Az elkészített képeket, tárgyakat a gyerekek hazavihetik emlékbe. Gyakran szülőknek, testvéreknek készítenek ajándékokat. Az alkotás öröm a gyerekek számára, oldja a feszültséget, sikerélményhez juttatja őket.
 
 
Természetesen szívesen vesszük és köszönjük a természetbeni adományokat (új játékok), melyeket a tanításhoz és a kézműves foglalkozásokhoz használhatunk.
 
 
 
 
 

Adója 1%-val Ön is hozzájárulhat a Pécsi Kórháziskola pedagógusainak munkájához. 

 
Amennyiben kíván élni ezzel a lehetőséggel, adóbevallásakor az „EGYSZA” elnevezésű rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel adószámunkat: 18332005-1-02.
 
Köszönjük, hogy felajánlásával segíti a a Pécsi Kórháziskola Alapítvány munkáját, hogy a beteg gyermekek is teljes gyermekkort élhessenek meg, játszhassanak, alkothassanak, tanulhassanak, mint egészséges társaik. 

 

Hogyan rendelkezhet adójának 1%-ról?

 
  • Amennyiben Ön önadózó adóbevallását és azzal együtt és az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lap )az éves adóbevalláskor  küldje el az adóhatóságnak elektronikus vagy postai úton.
 
  • Amennyiben az adóhatóság készíti el adóbevallását az ellenőrzésre kiküldött (postai vagy elektronikus úton) adóbevallásban töltse ki az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot) és az adóbevallással együtt küldje vissza.
 
  • Amennyiben Ön egyéni vállalkozó adóbevallását és az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot)z éves adóbevalláskor 
     adhatja le az adóhatóság felé.
 
  • Amennyiben már beküldte adóbevallását, de nem rendelkezett 1%-áról, nyomtassa ki az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot), majd a kitöltött nyomtatványt tegye egy borítékba. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosítóját és a hátoldalát a ragasztást keresztezve írja alá, majd személyesen vagy postai úton jutassa el az adóhatóság részére.