Hogyan segíthet adója 1 %-val?

2012.03.20 21:30

 

Adója 1%-val Ön is hozzájárulhat munkánkhoz. 
 
Amennyiben kíván élni ezzel a lehetőséggel, adóbevallásakor az „EGYSZA” elnevezésű rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel adószámunkat: 18332005-1-02.
 
Köszönjük, hogy felajánlásával segíti a Kórházpedagógusok Egyesületének munkáját, hogy a beteg gyermekek is teljes gyermekkort élhessenek meg, játszhassanak, alkothassanak, tanulhassanak, mint egészséges társaik. 

 

Hogyan rendelkezhet adójának 1%-ról?

 
  • Amennyiben Ön önadózó adóbevallását és azzal együtt és az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lap) 2012. május 21-ig küldje el az adóhatóságnak elektronikus vagy postai úton.
 
  • Amennyiben munkáltatója készíti el adóbevallását, nyomtassa kis az adó 1°-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lap) és tegye egy borítékba. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalát, a ragasztást keresztezve írja alá. A borítékot legkésőbb 2012. május 10-ig adja le munkáltatójának.
 
  • Amennyiben az adóhatóság készíti el adóbevallását az ellenőrzésre kiküldött (postai vagy elektronikus úton) adóbevallásban töltse ki az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot) és az adóbevallással együtt küldje vissza.
 
  • Amennyiben Ön egyéni vállalkozó adóbevallását és az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot) 2012. február 27-ig adhatja le az adóhatóság felé.
 
  • Amennyiben már beküldte adóbevallását, de nem rendelkezett 1%-áról, nyomtassa ki az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot), majd a kitöltött nyomtatványt tegye egy borítékba. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosítóját és a hátoldalát a ragasztást keresztezve írja alá, majd személyesen vagy postai úton jutassa el az adóhatóság részére.

 

<<< Vissza további híreinkhez!